Träning

Nu har jag inte skrivit på 100 år men jag har en orsak, har inget internet hemma.

Måste få berätta att i helgen bestämde jag mig för att, till veckan, då ska jag sätta igång med träningen.
Och hittils har veckan sett ut så här:

Måndag: 45 min promenad
Tisdag: 45 min promenad och gym 1 timma, blev mest armar men även lite ben  och mage/rygg.
Onsdag: 30 min prom
Torsdag: Ridit 45 min kanske det blev.

Imorgon så blir det prom på lunchen om det inte är för kallt och sen gymma efter jobbet :)
I helgen hade jag tänkt försöka fara och gymma en gång iallafall och sen rida båda dagarna beroende på väder.

Och vikten ser ut som detta. Från i somras har jag tappat 8 kilo och sen jag var gravid har jag tappat sammanlagt lite drygt 20 kilo. 7 kilo till och jag är nöjd :)


Isolde har ju hunnit fylla år också och hon lyser verkligen upp när hon får paket haha.. Hon är så söt. Men däremot har hon lärt sig att ta sig ur spjälsängen så nu har jag bytt till den större sängen och det funkar si sådär men det ska vi ta tag i till veckan när hon kommer hem från papsen.


Nu ska jag fortsätta se lite hockey!

Om det här vore min sista dag

Ja, om det här vore min sista dag så skulle jag nog inte ha jobbat idag. Jag skulle ha spenderat all mina tid med mina närmaste och käraste. Men jag skulle nog inte vilja veta att "det här är din sista dag" för jag skulle nog gråta mig igenom hela dagen då. Så nej, jag hoppas inte att det händer.Kan ju skriva lite annat också. Har jobbat hela veckan, och fått veta att jag fått, till att börja med, hela januari ut så det känns riktigt skönt. Sen så låter det väl som att jag får minst halvtid halva februari så är kul! Fick även tacka nej till jobb idag, vilken inte känns lika kul. Lärnia ringde och hade ett jobb åt mig, med början på måndag, det var dock inte heller något längre jobb så det känns som att jag har större chans att få fortsätta på lastbils.
Isolde sov hos mormor sin igår eftersom att hon började sent. Så jag har inte träffat henne sen igår. Inte kul. Och nu har hon åkt till pappa sin som fick hämta på dagis.
Ikväll ska jag och Jullan fara på station, sista gången? Ja, kan nog vara så. Hoppas att det blir en kul kväll iallafall.


Isolde har börjat trotsa jätte mycket nu. En sak som hon tex gör, och jag blir vansinnig, det är att när hon sitter vid matbordet och blir less så håller hon i tex skeden utanför bordet, tittar på mig och kastar ner den på golvet. Unge! Hon har börjat sin treårstrots väldigt tidigt eftersom att hon hållit på och trotsa flera månader nu och det blir bara värre och värre. Det är tur att hon är söt iallafall =)

Vad bjuder jag på för mat?

Ja, den frågan kan nog Julia svara på. Eller, varje gång dom kommer hit och äter (nästan varje gång iaf) så står plättar på menyn. Jag köper ofta för mycket njölk och när jag inser att mjölken går ut snart och det är mycket kvar så då ringer jag Julia och så får hon och Lovelotta komma hit och äta.

Hade ingen vidare skrivlust just nu, såd et var allt ni fick veta om vad jag bjuder på.

Min första kärlek

Måste kanske vara lite tråkig (beror på hur man tolkar det) och säga att min första kärlek måste nog vara ponny Reko. Han var den jag lärde mig alla grunder med och världens finaste ponny. Vi tävlade mycket i både dressyr och körning och tog hem mycket priser inom körningen. Har många minnen med den hästen.

Och min riktigt kärlek, han har jag inte träffat än. Men jag tror att jag kommer att göra det väldigt snart!

Presentera mig själv

Måste göra som alla andra. Kanske får lite fart på bloggen då :)


– Presentera mig själv

– Min första kärlek
– Vad bjuder jag på för mat?
– Om det här vore min sista dag
– Vänner
– Favoritsaker
– Bloggfavoriter
– Mina syskon
– 10 saker du inte vet om mig
– En vanlig dag hemma hos mig
– Dåliga vanor och laster
– Barndomsminne
– Ett pinsamt ögonblick
– Detta ångrar jag
– Mina förebilder
– Mina dåliga sidor
– Det här upprör mig
– Mitt hem
– Det här får mig att gråta
– Det här är jag bra på
– Mina rädslor
– Min favoritplats
– Saker jag saknar
– Det här ska jag bli när jag blir stor
– 10 dödssynderJag heter Johanna From, föredetta Södermark, jag har en mamma, en pappa och sen två bonusföräldrar, har 2 (3) syskon. Bor i ett radhus i Kåge och just nu jobbar jag för det mesta på Lastbilsstation, men jobbar mycket extra så det varierar lite vart jag jobbar. Har en dotter, som ni nog vet, Isolde, som blir två år den 26 januari (vilket är snart, tiden går sjukt fort) Jag är för det mesta en glad prick, men kan vara ganska tjurig (fått det från mamma) Vet inte riktigt mer vad jag ska säga. Blondin som blev brunett. Haft blogg ganska länge men tyvärr så har uppdateringen blivit sämre och sämre. Ointresse kanske? Men ska försöka blir lite bättre.

Bad och Leos!

För bra för att vara sant? :)


Imorgon ska vi göra en heldag, först bada och sen åka på leos. Myspys! måste ladda kameran och försöka ta några bilder. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, Isolde hade feber i måndags men nu verkar hon vara pigg igen, iallafall en stund. Jag har fått jobb på fredag och hela nästa vecka också, känns riktigt skönt. Men jag tycker inte om oron att behöva gå och fundera över om man får något jobb eller inte. Men nu ska jag fortsätta äta mina mindruvor, andra lådan den här veckan, haha..

RSS 2.0