Rubrik

Måste först bara säga att jag har riktigt dåligt tälamod ibland, särskilt då man ska söva Isolde. Det går bra om hon bara ligger stilla, men när hon börjar med "hej" "mamma" och direkt man ställer sig upp så kliver hon ur sängen. Nej, nu blir det ändring. Imorgon åker spjälsängen tillbaka. Hoppas att det går bättre då.

Idag har vi varit och shoppat lite. Ett par jeans till mig och två typ pyamaser åt Isolde. Var och åt middag på dallas och sen följde vi med då Elin fyllde i sin tatuering. Nu ser det ut som att det kanske blir en tatuering till för mig snart. När pengarna finns.

Sitter och ser Idol nu med tända ljus och myser. Imorgon ska vi fara till en lekpark i stan, lite variation. Ska försöka att komma ihåg kameran så ni får se lite bilder någon gång.


Glömde ju nästan berätta att jag har varit ute och sprungit idag, första gången på jag vet inte hur länge. Sprang lite och gick lite. Men orkade mer än jag trodde, eller kunde fokusera bort hur jobbigt det var. Dock har jag verkligen ingen kondition!

Kommentarer
Postat av: Louise

duktigt! jag måste också börja springa..

2010-09-08 @ 08:04:21
URL: http://livetmedlevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0