Torsdag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.
Isolde är på bättringsvägen, lite feber har hon fortfarande men de är lite. Hon åker till papsen idag, en dag tidigare än vanligt och det är bara kul tycker jag, då får dom lite mer tid med varandra. Vi har ju då hunnit med en massa kvalitetstid, länge sen jag spenderade så mycket tid med Isolde, inget jobb och inget dagis. Sen är det väl inte det ultimata utan måste verkligen ta mig tid och försöka hitta något jobb där man vet hur mycket man jobbar och inte bara hoppar in då det behövs. Något jobb borde det väl finnas åt mig?


Kan väl uppdatera med rökningen också, det går inte så bra men jag ska ta en ny attack nu, funderar på att prova plåster istället. Hatar att jag tog den där första cigratten efter att jag varit utan, nu är det ju som att börja om på nytt igen.

Idag åker som sagt Isolde till pappa och jag ska fara och kolla ryggen igen, blev inte bra sist och har fortfarande jätte ont i nacken och huvudet. Ikväll är det hockey, och självklart kommer vi att vinna!

Imorgon ska jag sätta mig och söka lite jobb under dagen och på kvällen åker jag och Julia till Niklas med vårat vin, sen får vi se vart kvällen tar oss :)

På lördag vet jag inte vad som händer riktigt, hoppas på mys iallafall.


18årsfirande för båda två
Ikväll blir det bokat och klart iallafall och jag slipper åka själv utan får istället trevligt sällskap! Snart åker vi :)

Kommentarer
Postat av: laila

När är det ni åker.. jag tänkte få skicka med julgardinen till Elin=))kram laila

2010-10-27 @ 15:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0