Kaos

Den här dagen började inte bra. Först så somnade jag aldrig igår, somnade väl vid 02 kanske. Var dötrött när Isolde vaknade imorse och vi låg och drog oss i ca 30 min och hon var faktiskt också kvar i sängen även om hon slet av mig täcket hela tiden. Steg upp vid 08 iallafall, vi åt frukost och gjorde oss färdiga för dagen.
Sen började det gå dåligt. Satt in Isolde i bilen och skulle just åka, då kom jag på att jag glömt alla papper jag skulle ha med mig inne, så då var det bara att gå in och hämta dom och låsa igen. Åkte och lämnade Isolde på dagis och for mot posten. Väl där, när jag stod med börsen framme och skulle visa leg så kom jag på att jag glömt reken till körkortet i bilen. Ut och hämta den och in igen. Fick körkortet, som för övrigt inte var så vackert, gick ut till bilen och när jag ska låsa upp den så hittar jag inte bilnycklarna. In på posten igen, och ja, där ligger dom.

Var iallafall och sökte 3 jobb och fixade med akassan på axfood. Det slutade med att jag har jobb imorgon på ett nytt ställe. Skönt!! Vet dock inte hur mycket det blir, men det är ju iallafall en början.

Så nu sitter jag och äter lite lunch, ska snart åka och hämta Isolde och då ska vi fara på leos med Jennyli och barnen, kul. Dagen som började kaosartat blir iallafall bara bättre och bättre. =)

Kommentarer
Postat av: Camilla

oh, vart har du fått jobb?=)

2010-10-25 @ 12:28:44
URL: http://vartlillamirakel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0