Älskade dotter

Ikväll hade Isolde det kämpigt att hålla sig vaken till 19.
Haha, våran konversation ikväll
Jag, vet du vart du ska imorgon?
I, Nej
Jag, Du ska ju på dagis
I, MONA (Ramona) dagis!!!

Haha, hon älskar verkligen Ramona på dagis, en fröken.
Annars har det väl inte hänt så mycket i veckan. Idag har då verkligen varit en slapp dag, vi har bara varit hemma och var lite lata och åt middag i vardagsrummet. Mys :) Jag har verkligen en så underbar dotter, jag är verkligen lyckligt lottad. Jag och du mot världen.

Har lite kort också som jag måste lägga in, får se om det blir i dag eller imorgon.
Just nu sitter jag och gråter till Välkommen hem, så fint!

För mycket tjafs och för lite kärlek
Kaos

Den här dagen började inte bra. Först så somnade jag aldrig igår, somnade väl vid 02 kanske. Var dötrött när Isolde vaknade imorse och vi låg och drog oss i ca 30 min och hon var faktiskt också kvar i sängen även om hon slet av mig täcket hela tiden. Steg upp vid 08 iallafall, vi åt frukost och gjorde oss färdiga för dagen.
Sen började det gå dåligt. Satt in Isolde i bilen och skulle just åka, då kom jag på att jag glömt alla papper jag skulle ha med mig inne, så då var det bara att gå in och hämta dom och låsa igen. Åkte och lämnade Isolde på dagis och for mot posten. Väl där, när jag stod med börsen framme och skulle visa leg så kom jag på att jag glömt reken till körkortet i bilen. Ut och hämta den och in igen. Fick körkortet, som för övrigt inte var så vackert, gick ut till bilen och när jag ska låsa upp den så hittar jag inte bilnycklarna. In på posten igen, och ja, där ligger dom.

Var iallafall och sökte 3 jobb och fixade med akassan på axfood. Det slutade med att jag har jobb imorgon på ett nytt ställe. Skönt!! Vet dock inte hur mycket det blir, men det är ju iallafall en början.

Så nu sitter jag och äter lite lunch, ska snart åka och hämta Isolde och då ska vi fara på leos med Jennyli och barnen, kul. Dagen som började kaosartat blir iallafall bara bättre och bättre. =)

Jobb

Jag kom på en textrad från en låt som är så bra, men nu är den helt borta. Kan väl kanske bero på att den dök upp kl. 04.30 i natt så, då det egentligen är alldeles för tidigt att stiga upp :)

Sitter och försöker få lite sug att skriva personligt brev. Har ju ett färdigskrivet så jag måste bara ändra lite beroende på vart jag söker jobb. Men det handlar nog mest om att jag inte vet vart jag ska söka. Lager har jag ju störst chans, men frågan är om ryggen pallar i längden. Den gör väl kanske det om jag bara börjar träna den men.
Just nu har jag tejp fulla ryggen eftersom det hade åkt fel så mycket på en vecka, så då satt dom dit lite tejp och jag hoppas att det ska bli bättre.


Isolde sa något som var ganska kul igår. Kan börja med att säga att hon kommit på ordet nejs betydelse väldigt mycket och det är det enda som kommer ur hennes mun nästan.

När hon hade vaknat efter lunchen igår blev det så här:
Jag: kom du ihåg vart du ska nu? du ska ju till pappa.
I: Nej, favon.
Jag: Ja, men du får träffa henne sen men nu ska du ju till pappa.
I: Nej, favon, mimmi

Haha, hon ville verkligen inte till pappa utan skulle antingen till farmor eller mimmi. Sötunge, farmor är bäst.Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv, söka lite jobb och sen ut på en promenad.

Torsdag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.
Isolde är på bättringsvägen, lite feber har hon fortfarande men de är lite. Hon åker till papsen idag, en dag tidigare än vanligt och det är bara kul tycker jag, då får dom lite mer tid med varandra. Vi har ju då hunnit med en massa kvalitetstid, länge sen jag spenderade så mycket tid med Isolde, inget jobb och inget dagis. Sen är det väl inte det ultimata utan måste verkligen ta mig tid och försöka hitta något jobb där man vet hur mycket man jobbar och inte bara hoppar in då det behövs. Något jobb borde det väl finnas åt mig?


Kan väl uppdatera med rökningen också, det går inte så bra men jag ska ta en ny attack nu, funderar på att prova plåster istället. Hatar att jag tog den där första cigratten efter att jag varit utan, nu är det ju som att börja om på nytt igen.

Idag åker som sagt Isolde till pappa och jag ska fara och kolla ryggen igen, blev inte bra sist och har fortfarande jätte ont i nacken och huvudet. Ikväll är det hockey, och självklart kommer vi att vinna!

Imorgon ska jag sätta mig och söka lite jobb under dagen och på kvällen åker jag och Julia till Niklas med vårat vin, sen får vi se vart kvällen tar oss :)

På lördag vet jag inte vad som händer riktigt, hoppas på mys iallafall.


18årsfirande för båda två
Ikväll blir det bokat och klart iallafall och jag slipper åka själv utan får istället trevligt sällskap! Snart åker vi :)

Sjuklingar

Idag är vi hemma och är sjuka både jag också Isolde, feber för henne och feber och huvudvärk för mig.
Blir iallafall hemmadag imorgon också eftersom Isolde fortfarande har feber. Ska snart hoppa in i duschen. Grannen kom förbi nyss och jag satt i morgonrock klockan 13, så nu måste det bli lite ändring på det! Är ju dock ganska skönt men. När Isolde blivit frisk så tror jag att vi ska ta en dag och fara till Piteå, stan och badhuset och kanske även förbi öjebyn och titta på djuren, men det blir nog inte förrän nästa vecka, för förhoppningsvis så får jag hinna jobba lite i veckan om Isolde blir bättre.
Vissa saker kan få mig att bli fruktansvärt
irriterad och arg, försöker att bara skaka av mig det.
Det finns bättre.
Mer än så tänker jag inte säga :)

Helgen

I helgen har det varit enbart mys. I fredags blev det sen kväll för Isolde, eller ja, hon somnade väl vid 20. Sen somnade jag i soffan efter massa mys vid 22, helt slut. Lördagen tog vi en morgonpromenad till morfar där vi var en stund och efter det åkte vi till solbacken med mamma och uffe, kollade lite tapeter och annat. Sen så följde vi med dom hem, såg hockey och på kvällen spelade vi lite kort. Sen kom jag mig inte i säng förrän vid 01, men då chockade Isolde. Jag vaknade 08.50 och då hade hon inte vaknat än. Men då tog det bara några minuter så vaknade hon också. Nu sitter hon och tar på sig sockarna "kan själv" har det varit mycket av idag.

Orden som kommer mest nu är
Nej
Inte
Baja (bajsa), dvs att hon vill gå på toan som hon gör stup i kvarten, dock kommer det nästan alltid lite kiss så jag tror inte det dröjer superlänge innan hon är torr på dagarna.

Sen är det mycket två ordsmeningar också, jätte kul! Nu kan man ju prata lite mer med henne även om det är mycket man inte förstår.


Nej, nu börjar det snart vara dags och ge Isolde lite lunch snart. Hela dagen har blivit försenad. Sen i afton så ska hon få vara med farmor som saknar henne en stund.


Love

Det som såg ut som att bli en kass dag blev bättre än bra! Underbart!


Synd nu bara att det blåser storm ute och regnar.
Har iallafall gått rätt mycket idag, vi gick från skolan och hem, sen till församlingshemmet och tillbaka och Isolde gick nästan hela tiden, fick bära henne lite bara. Imorgon blir det jobb fram till 14, då så jag åka och fixa till ryggen, vilket är välbehövligt! Isolde ska få vara på dagis till ca. 14 och då hämtar veronica henne och när jag kommer hem så ska vi snåla middag där.

Snart är det helg igen :)

--

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
Bruno Mars Just The Way You Are lyrics found on http://www.directlyrics.com/bruno-mars-just-the-way-you-are-lyrics.html
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

.

Haft en riktigt bra helg och önskar att varje dag skulle kunna vara så.

Isolde har blivit så stor nu och hon har börjat jätte mycket med tvåordsmeningar. Idag så ska hon få träffa sin "bästa" kompis Lovelee och vi ska baka bullar var det tänkt, bara så där en vecka senare.

Resan till Elin är bokad och jag längtar! Hoppas att jag får sällskap också, då kan det ju inte bli bättre.


Hade inte så mycket annat att skriva just nu.


It sucks..

Har varit en värdelös dag/afton idag. Berättar mer imorgon, ska se klart Ensam mamma söker och sen sova. Imorgon ska vi upp och först fara på röntgen och sen vårdcentralen.RSS 2.0