Helgen

Adventsmys!

Det är så skönt med helg, nu när jag slutar så sent på dagarna så hinner man ju bara se Isolde 2 timmar om dagen och då ska det hinnas laga mat och stöka med det också, så man har som bara helgerna att göra något på.
I lördags så firade vi syster hos pappa och såg hockey. Fick även hjälp att sätta upp mina ljusnät ute.
Blev så sugen på att göra en playdo deg till Isolde i lördags, sagt och gjort. Vi satt och bakade med den framför hockeyn.


Idag så hade vi en mysmorgon, tog lite sovmorgon till knappt 0900 och sen lite god frukost och en dusch/bad. Efter det så hoppade vi in i bilen och drog iväg till stan för lite skyltsöndag. Handlade en julklapp och en present och två tröjor åt Isolde. Vet även vad jag ska ge henne i födelsedagspresent och julklapp!


Måste verkligen ta och hitta sladden till min kamera. Börjar vara ett måste nu.

Nej, nu ska jag se klart filip och fredrik sen är det godnatt!


Kissekatt

Någon måste ju sakna honom. En superfin katt.

I någon månad så har det strosat runt en katt i kågemarken. Han är halt och har varit ganska skygg och inte vågat komma fram. I fredags så kom den till mamma och den kom fram till Uffe då han var ute. Vi gick ut jag och han och beslutade oss för att ta in honom. Mager och halt. Han fick vara nere på toan och vi gav han mat. Sakta men säkert så fick man börja klia honom och han började känna sig tryggare. 
Grannarna ringde djurskyddet och först kom vi fram till att vi skulle lämna han till en fodervärd fram tills att han varit hos vet. och kanske hittat någon ägare. Men jag ville inte skicka bort han, och jag har faktiskt funderat på att ta en av katterna hos pappa. Så nu får han bo hos mig tills han varit hos vet. och då får vi se om han kan leva som han har det eller om det inte går göra något åt. Hoppas att han kan få leva vidare. Då får han bo hos mig, om vi inte hittar hans ägare förstås. Han är gul och vit, ganska liten. Okastrerad.
Annars i veckan så har jag jobbat, myst med isolde och sovit. Man är ju helt död kl 21 när man stiger upp kl 05.  Men skönt att ha ett jobb att gå till iallafall. Måste ta och lägga in några bilder från kameran snart också.


Igår så var syster hos mig och vi städade lite, bytte gardiner och satt upp julgranen. Ja, jag vet att det är tidigt. Men förra året hade jag ingen julkänsla alls och hade inte ens någon julgran, så jag tar igen det i år :)
Ska vi intressant att se vad Isolde säger om granen när hon kommer, och även katten. Blir spännande!

Vänersb

Sitter hos Elin och Johnny nu och väntar på att dom ska vakna. Ska gå ner till kiosken  en sväng och sen börja packa ihop för att åka hem. Ska bli skönt att komma hem efter en riktigt trevlig helg. Gruvar mig dock för flyget men jag hoppas att det går bra!

I helgen har det varit mycket slappande men även hunnit med att gå på stan här och i göteborg. Sen i lördags var vi ut på något ställe här i vänersborg. Träffade för övrigt den största karl jag någonsin sett.

Nej, nu ska jag gå ner på kiosken och sen packa ihop. Dom borde ju snart börja vakna här tycker jag!


Saknar min lilla Isolde, som jag inte får träffa förrän imorgon efter jobbet.

Dagen till ära

Idag har jag ändå hunnit rätt mycket och det känns som att klockan borde vara mer än vad den är.
Jobbade först 06-09 och sen for jag på pappas jobb och hämtade Isolde och snackade lite skit. Efter det for jag på Norrlands för att få lite lön, eller, dom fick mitt kontonummer och så så att jag kan få pengar. Sen bar det av in till stan och fixa lite nödvändigheter och när jag var klar så var klockan inte ens 11.
Då var det bara hem och ge Isolde lunch och lägga henne. Då passade jag på att ringa Elin och snacka lite skit och samtidigt packa nästan allt jag ska ha med mig och allt Isolde behöver för helgen. Plus att jag har stökat bort lite, tvättat och nu kör jag en diskmaskin.


Det började med att jag var ganska stressad men nu har det lugnat sig och imorgon vid den här tiden så är jag i göteborg och promenerar runt på stan. Ni förstår nog inte hur mycket jag längtar. Har varit ganska mycket den här veckan och förra, och mer blir det nästa vecka..
Men nu tjatar Isolde om att hon vill ha Leostatueringen på sig så det ska vi väl ordna.


Måste bara berätta om våran konversation idag.
I: Lovelee, lovelee
J: Men lovelee är ju inte här
I: Lovelee hemma
J Ja, lovelee är hemma
I: Julia hemma
J: Ja, julia är också hemma

Haha, sötungen :)Ska verkligen försöka ta mig tid att lägga in lite bilder ikväll, ett sista inlägg före jag åker. Nej, nu väntar tatueringen!

.

Fy vad jag saknar att vara gravid. Suttit och tittat
på lite bilder och ja.. det är så fruktansvärt mysigt.


Veckan

Jag känner redan nu att det är skönt att den här veckan inte är lång. På torsdag morgon sätter jag mig på flyget och då ska jag bara njuta av att vara och inte behöva bekymra mig om något för en liten stund. Före det tuffa livet börjar.

Idag så skulle jag egentligen senarelägga dagis eftersom jag har ett möte i stan kl 14 men det gick inte så bra eftersom att dom hade fotogratering kl 9, så då får hon vara där längre idag helt enkelt, efter det så ska vi far till Laila och hämta lite grejer åt Elin. Sen ska vi väl hem och försöka göra någon mat.

Imorgon (troligtvis) börjar jag kl. 6 så då ska jag lämna isolde hos pappa före det, dvs typ 05.30. Sen stänger dagis 13 imorgon så då måste jag försöka lösa det, eftersom jag jobbar till 15. Blir nog så att mamma hämtar henne.

På onsdag så har dagis stängt så då ska jag försöka städa hhär hemma och göra det kliniskt och även packa ihop det jag ska ha med mig. 

Sen till veckan så börjar jag på riktigt på det nya jobbet, dvs 06.00-15.00 varje dag fram till tidigast den 17 dec. Tur att man har snäll familj som ställer upp, annars skulle det aldrig funka. Tack tack tack!

Det är lite mycket i veckan, men det är på ett sätt bra, för då går det fort. Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta lite och hänga tvätt före jag ska åka iväg på mötet. Ha en bra dag! Bilder kommer sen.

RSS 2.0