En dag i lekparken.
30 augusti

Godkväll.

Isolde är ganska rolig, igår tog det 15 min ca att lägga henne och idag tog det över en timme. Det varierar rätt mycket. Imorgon är jag iallafall ledig. Det är skönt att få tid med Isolde men samtidigt så behöver jag ju jobba för att få några pengar. Vi ska nog iallafall cykla till någon lekpark imorgon tror jag, bara det inte regnar. Måste dock förbi dagis och hämta hennes fingervantar för dom glömde jag idag.

Jag är helt knäckt iallafall. Blev inte så mycket sömn i helgen, men jag får ta igen det nu istället. När man nu tar sig i säng..

Jobb

Godkväll.
Första dagen på nya jobbet idag, och sista imorgon. Haha.. Är två dagar på Plastex, men på måndag ska jag jobba på Axfood igen. Hoppas att det blir hela veckan!

Igår och ikväll sover vi iallafall hos mamma eftersom att jag börjar 6 på morgonen.

Jag var förbi Isoldes faster och fick låna en overall, täckbyxor o jacka, överdragsbyxor och ett par vinterskor. Tack tack, tack!!


Nu ska jag slöa i soffan och sen blir det tidig kväll!

Keep on walking

Idag har vi varit ute på en promenad och det var riktigt skönt. Förstår inte varför man är så lat. Det jobbiga nu är väl att det aldrig riktigt finns möjlighet. Isolde sover oftast på dagis och gör hon inte det så ska hon sova direkt vi kommer hem och då måste jag äta först.
Hon tycker inte att det är så superkul att sitta i vagnen längre utan går hellre själv, och då går det ju inte så fort.
Jag måste börja bli bättre på det här nu. Ut och röra på sig och äta lite bättre :)


Det var väl allt jag hade att säga idag. Jobbar mån, tors-fre nästa vecka som jag vet nu. Förhoppningsvis jobbar jag även tisdag. Onsdag har jag ett möte jag måste åka på mitt på dagen.

Ha en bra söndag alla där ute!

.


Älskade barn!

Pratar

Isolde har börjat prata jätte mycket nu, eller det har hon väl kanske egentligen gjort ett tag nu :)

mamma (paus) tss = mammas
rrrrum = rum
mamma maka = mamma smaka

Har försökt lära henne säga mammas istället för mamma om saker som är mina och nu har hon näsatn kommit på det och är jätte nöjd :) Hon uttalar r:et i rum jätte mycket.
en till sak som hon har kommit på är att "rulla" tungan. Ni vet, då man gör ett O av tungan.
Hon är så duktig min lilltjej! Men hon har varit lite jobbig att lämna på dagis nu, första dan gick bra men sen gråter hon bara och vill inte släppa, och då är det verkligen jätte jobbigt att fara. Jag vet ju att hon blir glad igen bara en liten stund efter att jag åkt, men ändå.
Tror att det är mycket för att hon inte är van att vara borta så mycket. Det blir 23 timmar/vecka på dagis nu, när jag inte jobbar något extra. Och i veckan har hon varit krasslig och haft en jobbig hosta, och då sover hon inte så bra heller.


Det var lite uppdatering. Vi får se om vi ska ta oss till Leos i helgen om Isolde är bättre :)

Lycksele
Sötnosen :)


Charmtroll :)


WakawakaSå fruktansvärt söt unge, bra låt också dessutom! :)

Badbad :)

Nu är jag dålig på att skriva igen. Har inte haft någon dator eftersom att jag inte har råd att hämta ut min som är på lagning. Men nu har jag fått låna pappas iallafall.
I veckan har jag jobbat, näst sista veckan.. Det blev iallafall två av fyra dagar till 16 istället för 12, och det skadar inte. Det är alltid bra med lite extra pengar! Igår var det inte roligt att lämna Isolde på dagis, hon var jätte ledsen. Däremot går det alltid jätte bra då hon är där och dom skryter upp henne så mycket och det är superkul att höra!

Idag är jag ledig, är alltid ledig fredagar, bara för det bestämde sig Isolde självklart för att vakna kl. 5.. Jag var verkligen inte sugen på att stiga upp då, särskillt när jag la mig efter midnatt. Men men, det är bara att bita ihop. Hade bestämt att det skulle städas idag, så vi har tillbringat morgonen med att städa. Eller Isolde har dammsugat lite och stökat fram det jag plockat bort, haha.. Men jag tycker om henne ändå! Nu ligger hon och sover och när hon har vaknat så ska vi ta och åka på edda och bada. Sen måste jag in på solbacken, Isolde lyckades tappa bort sin hatt i onsdags då vi var på nolia så jag måste införskaffa en ny.

Köpte sockar, tyg till altanen och foppatoflor åt Isolde på nolia. Det var ganska trevligt, dock mycket folk och rätt varmt.

Men nu ska jag packa ihop det sista till badet. Vink vink!

Lycksele

Oj, vad jag är dålig på att uppdatera. Kommer lite snabbt nu.

Igår var vi på lycksele djurpark och Isolde gick nästan hela tiden, i uppförsbackar och nerförsbackar, hon vägrade att sitta i vagnen. Och i inatt har hon sovit som en stock, , även om hon inte kom i säng förrän 21.30, men hon var en kämpe i bilen, gnällde nästan ingenting och höll sig vaken hela vägen utan problem. Det var iallafall superkul, men jag tror att man ska sova över en natt nästa gång så att man hinner lite mer och även hinner åka och bada.

Idag så får vi se om det blir något bad, vet dock inte vart än men det slutar väl kanske med att det blir hemma. Vi får se! Sen ska vi hinna med lite städning idag också.

Och imorgon SKA jag måla ute på altanen, det är ett måste och det måste göras innan sommaren är slut.

Nu ska vi ut och göra något!


Dagis

Dom ringde från dagis idag och berättade att dom två från hennes vanliga dagis är sjuka så det kommer inte vara någon hon känner där plus att det blir på ett annat ställe än där hon brukar vara. Så då bestämde jag att hon får vara hos mormor en vecka till, men i veckan sover vi hemma och sen åker jag dit och lämnar henne på morgonen.


Senare ikväll blir jag utan dator och vet inte hur länge jag är utan. Känns jobbigt :(

Helgen är över..

Har inte varit så duktig på att uppdatera senaste tiden. För två veckor sen började jag jobba vilket är både skönt och jobbigt. Blandade känslor. Helgen har varit en, ja jag vet inte. Inte bästa helgen det här året iallafall. Nu vill jag bara ha hem Isolde så vi får mysa en stund och sen gå och lägga oss båda två och se fram emot en ny vecka istället.

Minnen.. -03


RSS 2.0