Klappa händerna när du är riktigt glad

Godmorgon världen!
Isolde vaknade första gången en stund efter 6 imorse, då var jag riktigt trött! Men hon somnade om efter en flaska välling och sov till en stund efter 8 så nu är jag som en ny människa!
Idag ska vi åka till mormor, sen så ska jag och Elin åka och se hockey och då ska Isolde få vara lite med sin mormor. Det blir så himla lite nu när Isolde är hos sin pappa varannan helg, inte mycket skötande för mormor o morfar nu, men det är ju bara positivt att hon är med pappa ibland, så då får dom klara sig utan henne ibland, haha.
Jag och Elin såg "Män som hatar kvinnor" igår och den är väldigt...brutal. På ett sätt bra men samtidigt riktigt jobbig att se på, särskilt i början. Men ändå en film som jag tycker att ni ska se, däremot tror jag att jag fick mardrömmar av den, det kändes verkligen som att jag hade drömt på jobbigt men jag kan inte sätta fingret på vad som hände i drömmen. Ikväll eller imorgon blir det nog kanske att se den andra filmen.
Sen måste jag också komma ihåg att Isolde har lärt sig att klapa händerna! Eller ja.. hon klappar den ena handen på den andra, haha. Hon är ganska söt ändå och det är så roligt att se då hon vinkar, för hon blir superstolt över sig själv att hon klarar det. Man ser bara hur hela hon lyser upp!


Nej, nu ska jag gå och ta på mig nå kläder före Isolde vaknar, man kan inte sitta i morgonrocken hela dagen!
Boda borg den 7, ska blir riktigt kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0