9 månader

Det går inte riktigt så bra som jag trodde att det skulle göra med att ställa om dygnet. Är det bara vi som har problem med det? Mattiderna har gått rätt bra men sömnen är kaos, hon orkar verkligen nte vara vaken till 19 på kvällen och under dagarna så blir det också fel.. Någon som har något tips på hur man kan göra för att det ska bli bättre?


Isolde blir även 9 månader idag! Min lilla tjej som håller på att bli så stor! Men ännu går hon inte, vilket jag tycker är ritkigt skönt, hon kan vänta tills hon är ett år tycker jag ! Visst är det skönt när dom börjar gå och kan ta sig fram på ett annat sätt, men samtidigt så vill jag inte att hon ska ramla och slå sig så mycket. Än har vi klarat oss med endast ett blåmärke och jag vet att hon kommer att få många fler men ja.. jag vill inte att hon ska springa runt och springa in i allt. Nej, då får hon hellre vänta :)

Jag har knäppt lite kort idag så det kommer in ikväll då jag har tid att sätta mig och lägga in dom i datorn.
Vi ska även på bvc idag, så det ska bli kul att se hur stor hon har blivit! Vägde henne iofs i fredags och då sa vågen 10,2 kg men jag har inte mätt henne sen hon var 5,5 månad så det var ju ett tag sen!

Nej, nu ska jag vika lite tvätt gott folk, ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! vi har också problem med att hon vaknar den gamla tiden :s spännande att se hur mycket hon vuxit! du må skriva det på bloggen ;)

2009-10-26 @ 14:01:39
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0