uppd.

Nu har jag pratat med förlossningen igen, en riktigt trevlig kvinna pratade jag med, men jag som är så dålig på namn har redan glömt bort vad hon hette.
Jag berättade iallafall hur det var att jag tyckte att värkarna var ganska lika dom jag haft nu i drygt 12 timmar men att jag nog inte skulle kunna sova i natt. Så hon tyckte att jag kunde komma in ikväll om jag ville, antingen nu eller vid 22 eller när jag kände för det, så skulle vi se om jag öppnat mig mer och om jag gjort det så ja, då var det förlossning på gång och om jag inte gjort det så då skulle jag få nå morfin och sova ett tag.
Först tänkte jag åka direkt men har tänkt om och insett att om det inte blir värre då håller jag ut till senare ikväll, för då är chansen större att det hänt något och jag var inte heller så sugen på att ligga på bb hela kvällen, då kan jag hellre vara hemma.

Kommentarer
Postat av: Maria

hoppas verkligen den vill komma nu :) stanna hemma så länge du kan, sängarna är jätte osköna och morfinet hjälpte som sagt inte ett dugg för mig! det var en befrielse att få ta lustgas i stället. men i morgon vid den här tiden är det nog klart ska du se!

2009-01-25 @ 17:08:10
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com
Postat av: Maria

värkarna höll i sig i en minut! från början, eller då jag tyckte att det var märkbara värkar

2009-01-25 @ 17:09:42
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0