Bad och bio

Ikväll tänkte jag att jag skulle ta mig ett skönt bad och läsa min bok. Har haft så ont i ryggen i helgen och inte haft tillgång till badkar så jag tänkte verkligne passa på nu, men nej då. Då har jag glömt boken hos mamma och jag kände verkligen inte för att bada utan att läsa, då blir jag less så himla fort. Så då blev det inget bad utan jag satt mig här istället.

Imorgon så ska jag stiga upp i tid tänkte jag och städa undan alla ikeagrejer och allt annat som står i hallen nu och efter det så ska jag och E till pappas jobb och kopiera upp en massa CV åt henne så att hon verkligen kan börja söka jobb. Det känns så skönt att både hon och S verkligen verkar vilja flytta, för då blir jag bara ännu mer peppad. Jag har räknat ut att om jag säger upp lägenheten i slutet av den här månaden så kan jag flytta i början av maj, och det är ganska rimligt tror jag.
Iallafall så efter vi varit där så ska vi springa på stan en stund och jag ska hitta mig något att äta för sen ska vi faktiskt gå och se på bio! Det gör jag verkligen allt för sällan, men jag tycker inte riktigt att det är värt pengarna, men nu har min mamma varit så gullig och gett mig två biobiljetter som hon fick av en karl på jobbet så då måste man som passa på! Vi ska se Yes man och jag tror verkligen att den kommer att vara super bra! Jag hoppas på det iallafall!I helgen så ska jag nog till Piteå igen med E, och sen kommer även S. Vi ska vara hos C o L och bara mysa och dom ska väl dricka lite vin och så där, men det ska blir riktigt trevligt! Bara inte bebisen bestämmer sig för att komma ut i förtid! Men det skulle faktiskt inte skada!

  
Det kan ju inte bli annat än trevligt med dom här brudarna och lilla levi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0