Familjerätten igen

Nu har jag varit på familjerätten, och det var ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag hade förväntat mig ett pedagogiskt samtal på 2 timmar. Istället var det bara några papper som skulle fyllas i där jag skulle godkänna att jag var jag och pappan var pappan typ. Sen ska han dit och göra i princip samma sak, och sen ska jag dit och godkänna det han skrivit. Det blir mycket pappersarbete.

Och om man sen vill ha delad vårdnad och allt sånt så då ska man ta tag i det sen, för när man inte bor ihop så får mamman automatiskt ensamvårdad över barnet. Men gott folk. Pappan har fortfarande rätt att träffa barnet när ahn vill och allt sånt. Barnet får bo hos han när den klarar av det. Så kom inte och säg att jag förstör hans liv bara! Det var det jag ville få fram.

Nu ska jag snart gå på lunch och sen fortsätta den här dagen och efter det så ska jag hem till mamma och äta och sen är det hockey. Jag pratade förövrigt med bostadsvärden igår och den 28/11 har dom beställt städning av lägenheten så då ska den vara klar att flytta in i, så när jag kommer hem från Norrköping så har jag äntligen ett eget hem! Då kan jag och E äntligen börja fixa till och snygga till lite, jag vet att hon var sugen på att hjälpa, och jag tackar och tar emot all hjälp jag kan få! Tack E för att du alltid finns där när man behöver dig!

Kommentarer
Postat av: Erica

Hej!

Jag hjälper dig gärna med designen :)

Det går att göra på två sätt:

1.) Jag gör en design nu någon dag, och så ändrar jag den när du fått bra babybilder som du vill ha med.2.) Du väntar med att maila mig tills du har de bilderna, och så gör jag designen då.Båda varianterna går bra för mig :)

MVH /Erica Pettersson

2008-11-20 @ 16:45:48
URL: http://ericasdesignverkstad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0