32+0 Kvällen

Idag har jag varit och pratat med ulla-mia, och jag tycker att man blir klokare för varje gång man är där. Nu måste jag bara göra som vi har bestämt. Måste bara samla lite mod först.
Efter jag pratat med henne så åkte jag och jobbade, det gick lite trögt, hade ont i huvudet och kände mig bara tom. Men det beror nog på den korta natten. Efter jobbet så följde E med mig och vi åkte och hämtade barnvagnen! Den är så fin, och jag är så nöjd! Nu ska jag bara fundera ut hur i hela friden jag ska rymma både vagn och hund i bagaget.
Imorgonbitti åker vi till Norrköping och hälsar på kusinerna, först ska vi stanna till i sundsvall på ikea, gud så skönt att få åka bort! Jag har då iallafall packat klart allt snart. Väntar bara på att tvättmaskinen ska bli klar.
Jag ska försöka att skriva iallafall ett inlägg per dag även om vi är borta, men jag kan inte lova något. Annars blir det en jätte uppdatering på söndag.


Nu ska jag packa färdigt och sen åka till pappa och ta mig ett bad tror jag, före jag ska sätta mig och se Grey's Anatomy före det blir sängen. Kommer att sakna min lilla Troy medans jag är borta. Men han kommer nog att ha det bra. Han ska bo hos mamma. Jag köpte ett ben åt han idag så att han har något att göra en stund också!

    

Kommentarer
Postat av: Elin

det är ju jag på bilden !:P

2008-11-27 @ 21:47:29
URL: http://foretjugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0