30+6 Dagen

Idag var jag förbi lägenheten och som jag förstod så hade det inte hänt något överhuvudtaget. Så nu när det är lugnt här på jobbet så passade jag på att ringa till hyresvärden. Tyvärr var det inte hon som svarade utan en annan kille på kontoret. Men han skulle kolla upp det och höra av sig imorgon, han förstår iallfall att jag känner mig stressad och vill komma in så fort som möjligt, så det är skönt att någon förstår.


När jag har slutat idag så ska jag åka och hämta upp J, M och E så ska vi fara på förlossningen och titta. Jag har det ständiga problemet att jag inte vet vad jag ska äta. Jag åt frukost kanske vid 10.00 imorse och efter det har jag inte hunnit äta något. Och nu ska jag ju som sagt på förlossningen direkt efter jobbet och det blir ingen mat före det är klart vid 19.00. Jag hoppas bara inte att det drar ut på tiden!


J var och mätte magen igår och mätte 5 cm mindre än mig när jag var i samma vecka. Antingen så betyder det att jag kommer få en stor bebis, eller att den kommer tidigare än planerat. Jag hoppas vekrligen på det sista altenativet!
Nu ska jag fortsätta fundera lite över mina matplaner. Det har förövrigt kommit lite lite snö inatt, och parkeringen på jobbet är vit!!

                                                                                 
Tacotallrik på Dallas skulle smaka bra!                                                 Så här får det gärna se ut snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0