30+2

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag steg upp och åt frukost som vanligt, sen for jag till jobbet en timme tidigare än jag brukar. M var tvungen att hjälpa mig med lite grejer, men det slutade med att jag har lärt mig det, men jag har inte behörighet att göra det på min användare, så det sket sig ändå.

Ikväll ska jag umgås med E och säkert lite mer folk. Vi får se vem som har lust att haka med och bowla!
Jag var förbi lägenheten idag också och det visade sig att dom har slipat golvet och allt nu, så antingen ska det stå som det gör nu i någon vecka, eller så börjar dom att lägga på mattan på golvet. Jag hoppas på det senare alternativet. Jag börjar verkligen känna stressen att hinna klart allt nu.


J ringde idag också, och det visade sig att dom behövde någon som kunde jobba på fritidsgården imorgon kväll. Så då blir det jobb imorgon också, men det är kvällsjobb så jag slipper iallfall stiga upp tidigt, och jag skulle förmodligen inte ha gjort något vettigt ändå. Plus att det är bra med lite extra pengar! Det skadar aldrig.

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att tiden ska gå. Det har faktiskt ringt ovanligt mycket för att vara fredag idag. Förstår inte riktigt vad det är med folk. Och alla ringer samtidigt också. Aja.. Nu ska jag sysselsätta mig med något.
Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0