29+3


Hejhej!

Idag tänkte jag hämta ut vagnen, men jag tror faktiskt att jag ska låta bli. Det är ändå bara några veckor kvar nu.
Jag har insett att det verkligen inte är billigt att ha barn. Allt kostar verkligen, och när man är själv blir det dubbelt så dyrt. Jag får väl leva på vatten och bröd en stund, bara bebben mår bra! Sen får jag åka hem till mamma och pappa och äta ibland. Det löser sig nog!Idag är det verkligen tråkigt väder. Hade tänkt ut och cykla med Troy en sväng, men då är vi nog båda bruna före vi kommer tillbaka, dessutom har jag världens förkylning så det blir rätt lugnt!
Jag var och såg när S spelade igår, hon var riktigt duktig. Har filmat, så jag ska försöka lägga upp den sen. Jag hade bara tänkt åka och se henne spela men då fasnade jag på holken en stund. Men men, jag hade ju inget annat för mig så det gjorde inte så himla mycket.


Jag måste bara säga att jag längtar till på tisdag, eller jag vet inte, skräckblandad förtjusning kanske. Jag gruvar mig men jag tror samtidigt att det är nyttigt att prata med någon, så det blir nog bra! Sen är det förlossningen den 18/11. Hoppas att E kan följa bara!


Ikväll så vet jag inte riktigt vad det blir, det får tiden utvisa. Men jag ska nog iallfall ínte bara sitta och slöa i den här soffan. Det har jag gjort nog under den här graviditeten!
Nu kom U hem så jag ska göra något annat än att sitta här! Uppdaterar mer ikväll! Då får vi se om jag lyckades hitta på nå annat än att sitta här!Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0