Om det här vore min sista dag

Ja, om det här vore min sista dag så skulle jag nog inte ha jobbat idag. Jag skulle ha spenderat all mina tid med mina närmaste och käraste. Men jag skulle nog inte vilja veta att "det här är din sista dag" för jag skulle nog gråta mig igenom hela dagen då. Så nej, jag hoppas inte att det händer.Kan ju skriva lite annat också. Har jobbat hela veckan, och fått veta att jag fått, till att börja med, hela januari ut så det känns riktigt skönt. Sen så låter det väl som att jag får minst halvtid halva februari så är kul! Fick även tacka nej till jobb idag, vilken inte känns lika kul. Lärnia ringde och hade ett jobb åt mig, med början på måndag, det var dock inte heller något längre jobb så det känns som att jag har större chans att få fortsätta på lastbils.
Isolde sov hos mormor sin igår eftersom att hon började sent. Så jag har inte träffat henne sen igår. Inte kul. Och nu har hon åkt till pappa sin som fick hämta på dagis.
Ikväll ska jag och Jullan fara på station, sista gången? Ja, kan nog vara så. Hoppas att det blir en kul kväll iallafall.


Isolde har börjat trotsa jätte mycket nu. En sak som hon tex gör, och jag blir vansinnig, det är att när hon sitter vid matbordet och blir less så håller hon i tex skeden utanför bordet, tittar på mig och kastar ner den på golvet. Unge! Hon har börjat sin treårstrots väldigt tidigt eftersom att hon hållit på och trotsa flera månader nu och det blir bara värre och värre. Det är tur att hon är söt iallafall =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0