Lite uppdatering :)

Nu var det fem dagar sen jag skrev något och det börjar vara dags att skriva något.


Veckan började med måndag, som vanligt. Nu står det stilla i mitt huvud, för jag kom inte på vad vi gjorde.(10 min senare) Eller jo förresten, vi var ute nästan hela dagen och sen på afton så tog vi cykeln till Julia och följde med henne + några till till församlingshemmet och åt där, riktigt trevligt faktiskt men mycket folk och man var då helt slut när vi väl kom hem. Och när jag ändå var vid kyrkan så passade jag på att hämta Isoldes dopljusstake, sisådär 1,5år senare. När vi kom hem så tog jag tempen på Isolde och hon hade feber. Jobbigt då dom hade ringt och bett mig jobba tisdag.


Tisdag så blev det jobb ändå, eftersom att Uffe var hemma med Isolde, tack! Stannade kvar hos mamma och käkade och sen åkte vi hem, hade då iallafall en pigg Isolde som hade varit igång hela dagen och nog inte så sjuk.

Idag blev det jobb också, sen var det bara hem och laga mat och pussa på Isolde innan hon skulle sova. Och nu sitter jag och tittar på idol, blir en tidig kväll ikväll. Helt slut!

Blir jobb även imorgon, och efter det är det nog helg! Och hockey såklart :)

fredag ska vi nog fara på edda och bada tror jag, har hört rykten om att det är någon trevlig prick som ska fara dit så.Ja, förresten. Glömde ju berätta att Isolde hade 1,5årskontroll i fredags, lite försenat (20 månader nu)
Hon vägde iallafall 13,8kg och var 87 lång, om jag kommer ihåg rätt. Blev dock inte lätta rättvist eftersom hon bara kramade mig och vägrade sätta sig på vågen eller ligga på bordet. Hon som aldrig brukar vara så rädd.. Sa inte ett ord förrän vi gick ut, och då gick munnen hela tiden!


Mammas hjärta <3
Just the way you are

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0