Jobb

Jag kom på en textrad från en låt som är så bra, men nu är den helt borta. Kan väl kanske bero på att den dök upp kl. 04.30 i natt så, då det egentligen är alldeles för tidigt att stiga upp :)

Sitter och försöker få lite sug att skriva personligt brev. Har ju ett färdigskrivet så jag måste bara ändra lite beroende på vart jag söker jobb. Men det handlar nog mest om att jag inte vet vart jag ska söka. Lager har jag ju störst chans, men frågan är om ryggen pallar i längden. Den gör väl kanske det om jag bara börjar träna den men.
Just nu har jag tejp fulla ryggen eftersom det hade åkt fel så mycket på en vecka, så då satt dom dit lite tejp och jag hoppas att det ska bli bättre.


Isolde sa något som var ganska kul igår. Kan börja med att säga att hon kommit på ordet nejs betydelse väldigt mycket och det är det enda som kommer ur hennes mun nästan.

När hon hade vaknat efter lunchen igår blev det så här:
Jag: kom du ihåg vart du ska nu? du ska ju till pappa.
I: Nej, favon.
Jag: Ja, men du får träffa henne sen men nu ska du ju till pappa.
I: Nej, favon, mimmi

Haha, hon ville verkligen inte till pappa utan skulle antingen till farmor eller mimmi. Sötunge, farmor är bäst.Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv, söka lite jobb och sen ut på en promenad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0