Helgen

I helgen har det varit enbart mys. I fredags blev det sen kväll för Isolde, eller ja, hon somnade väl vid 20. Sen somnade jag i soffan efter massa mys vid 22, helt slut. Lördagen tog vi en morgonpromenad till morfar där vi var en stund och efter det åkte vi till solbacken med mamma och uffe, kollade lite tapeter och annat. Sen så följde vi med dom hem, såg hockey och på kvällen spelade vi lite kort. Sen kom jag mig inte i säng förrän vid 01, men då chockade Isolde. Jag vaknade 08.50 och då hade hon inte vaknat än. Men då tog det bara några minuter så vaknade hon också. Nu sitter hon och tar på sig sockarna "kan själv" har det varit mycket av idag.

Orden som kommer mest nu är
Nej
Inte
Baja (bajsa), dvs att hon vill gå på toan som hon gör stup i kvarten, dock kommer det nästan alltid lite kiss så jag tror inte det dröjer superlänge innan hon är torr på dagarna.

Sen är det mycket två ordsmeningar också, jätte kul! Nu kan man ju prata lite mer med henne även om det är mycket man inte förstår.


Nej, nu börjar det snart vara dags och ge Isolde lite lunch snart. Hela dagen har blivit försenad. Sen i afton så ska hon få vara med farmor som saknar henne en stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0