Veckan

Jag känner redan nu att det är skönt att den här veckan inte är lång. På torsdag morgon sätter jag mig på flyget och då ska jag bara njuta av att vara och inte behöva bekymra mig om något för en liten stund. Före det tuffa livet börjar.

Idag så skulle jag egentligen senarelägga dagis eftersom jag har ett möte i stan kl 14 men det gick inte så bra eftersom att dom hade fotogratering kl 9, så då får hon vara där längre idag helt enkelt, efter det så ska vi far till Laila och hämta lite grejer åt Elin. Sen ska vi väl hem och försöka göra någon mat.

Imorgon (troligtvis) börjar jag kl. 6 så då ska jag lämna isolde hos pappa före det, dvs typ 05.30. Sen stänger dagis 13 imorgon så då måste jag försöka lösa det, eftersom jag jobbar till 15. Blir nog så att mamma hämtar henne.

På onsdag så har dagis stängt så då ska jag försöka städa hhär hemma och göra det kliniskt och även packa ihop det jag ska ha med mig. 

Sen till veckan så börjar jag på riktigt på det nya jobbet, dvs 06.00-15.00 varje dag fram till tidigast den 17 dec. Tur att man har snäll familj som ställer upp, annars skulle det aldrig funka. Tack tack tack!

Det är lite mycket i veckan, men det är på ett sätt bra, för då går det fort. Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta lite och hänga tvätt före jag ska åka iväg på mötet. Ha en bra dag! Bilder kommer sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0