Kissekatt

Någon måste ju sakna honom. En superfin katt.

I någon månad så har det strosat runt en katt i kågemarken. Han är halt och har varit ganska skygg och inte vågat komma fram. I fredags så kom den till mamma och den kom fram till Uffe då han var ute. Vi gick ut jag och han och beslutade oss för att ta in honom. Mager och halt. Han fick vara nere på toan och vi gav han mat. Sakta men säkert så fick man börja klia honom och han började känna sig tryggare. 
Grannarna ringde djurskyddet och först kom vi fram till att vi skulle lämna han till en fodervärd fram tills att han varit hos vet. och kanske hittat någon ägare. Men jag ville inte skicka bort han, och jag har faktiskt funderat på att ta en av katterna hos pappa. Så nu får han bo hos mig tills han varit hos vet. och då får vi se om han kan leva som han har det eller om det inte går göra något åt. Hoppas att han kan få leva vidare. Då får han bo hos mig, om vi inte hittar hans ägare förstås. Han är gul och vit, ganska liten. Okastrerad.
Annars i veckan så har jag jobbat, myst med isolde och sovit. Man är ju helt död kl 21 när man stiger upp kl 05.  Men skönt att ha ett jobb att gå till iallafall. Måste ta och lägga in några bilder från kameran snart också.


Igår så var syster hos mig och vi städade lite, bytte gardiner och satt upp julgranen. Ja, jag vet att det är tidigt. Men förra året hade jag ingen julkänsla alls och hade inte ens någon julgran, så jag tar igen det i år :)
Ska vi intressant att se vad Isolde säger om granen när hon kommer, och även katten. Blir spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0