Dagen till ära

Idag har jag ändå hunnit rätt mycket och det känns som att klockan borde vara mer än vad den är.
Jobbade först 06-09 och sen for jag på pappas jobb och hämtade Isolde och snackade lite skit. Efter det for jag på Norrlands för att få lite lön, eller, dom fick mitt kontonummer och så så att jag kan få pengar. Sen bar det av in till stan och fixa lite nödvändigheter och när jag var klar så var klockan inte ens 11.
Då var det bara hem och ge Isolde lunch och lägga henne. Då passade jag på att ringa Elin och snacka lite skit och samtidigt packa nästan allt jag ska ha med mig och allt Isolde behöver för helgen. Plus att jag har stökat bort lite, tvättat och nu kör jag en diskmaskin.


Det började med att jag var ganska stressad men nu har det lugnat sig och imorgon vid den här tiden så är jag i göteborg och promenerar runt på stan. Ni förstår nog inte hur mycket jag längtar. Har varit ganska mycket den här veckan och förra, och mer blir det nästa vecka..
Men nu tjatar Isolde om att hon vill ha Leostatueringen på sig så det ska vi väl ordna.


Måste bara berätta om våran konversation idag.
I: Lovelee, lovelee
J: Men lovelee är ju inte här
I: Lovelee hemma
J Ja, lovelee är hemma
I: Julia hemma
J: Ja, julia är också hemma

Haha, sötungen :)Ska verkligen försöka ta mig tid att lägga in lite bilder ikväll, ett sista inlägg före jag åker. Nej, nu väntar tatueringen!

Kommentarer
Postat av: Madde

Kul med tatuering :D

2010-11-07 @ 22:17:21
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0