Pollen, olika sorter?

Är det någon som vet skillnaden på olika pollen osv. Jag började känna av det i helgen och har inte känt något tidigare. Men vad är det jag reagerar på? Det blev riktigt dåligt då jag krattade gräset iallafall. Någon som vet?

Sen sitter jag och kollar på rallygrejen på kanal 5 nu och jag måste säga att det är ju en ren kopiering av Wipeout. Tråkigt! Hoppas att det är bra iallafall, men jag kommer att störa mig på det riktigt mycket!
Isolde somnade då på typ 2 min ikväll vilket händer väldigt väldigt sällan, men det är riktigt skönt då det händer. Har bara varit hemma idag eftersom att hon har feber men vi har varit ute nästan hela dagen. Vet dok inte om det är bra eller dåligt att vara ute när man har feber.. Imorgon ska jag iallafall måla pallkragarna och sen sätta morötter senare i veckan! Torkvindan har kommit upp också så imorgon ska jag tvätta, bara vi inte är utan vatten...

Kommentarer
Postat av: janina

annars går det ju alltid komma till kågemarken, vi har vatten alltid :)

2010-05-17 @ 21:40:00
URL: http://janinasoodermark.blogg.se/
Postat av: Ingmarie

frisk luft är inte farligt, men kraftig kroppsansträngning är inte bra då man har en infektion i kroppen. Men att vara ute och ta det lugnt med sin mor är säkert bara nyttigt! Kram!

2010-05-17 @ 22:30:54
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

Det finns olika sorter :) du kanske har gräspollen då du blev dålig utav d? sen finns det ju björk, gråbo å ja alla möjliga! Lättast för att få reda på vilken typ man är allergisk emot gör du ju hos vårdcentralen :) Sen står det i tidigningen hur höga pollenhalterna är för de vanligaste sorterna varje dag vilket jag tkr underlättar =)Som imorse kunde jag se att jag inte alls skulle bli dålig idag då halterna var låga ;)

2010-05-18 @ 21:04:31
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0