Badbad :)

Nu är jag dålig på att skriva igen. Har inte haft någon dator eftersom att jag inte har råd att hämta ut min som är på lagning. Men nu har jag fått låna pappas iallafall.
I veckan har jag jobbat, näst sista veckan.. Det blev iallafall två av fyra dagar till 16 istället för 12, och det skadar inte. Det är alltid bra med lite extra pengar! Igår var det inte roligt att lämna Isolde på dagis, hon var jätte ledsen. Däremot går det alltid jätte bra då hon är där och dom skryter upp henne så mycket och det är superkul att höra!

Idag är jag ledig, är alltid ledig fredagar, bara för det bestämde sig Isolde självklart för att vakna kl. 5.. Jag var verkligen inte sugen på att stiga upp då, särskillt när jag la mig efter midnatt. Men men, det är bara att bita ihop. Hade bestämt att det skulle städas idag, så vi har tillbringat morgonen med att städa. Eller Isolde har dammsugat lite och stökat fram det jag plockat bort, haha.. Men jag tycker om henne ändå! Nu ligger hon och sover och när hon har vaknat så ska vi ta och åka på edda och bada. Sen måste jag in på solbacken, Isolde lyckades tappa bort sin hatt i onsdags då vi var på nolia så jag måste införskaffa en ny.

Köpte sockar, tyg till altanen och foppatoflor åt Isolde på nolia. Det var ganska trevligt, dock mycket folk och rätt varmt.

Men nu ska jag packa ihop det sista till badet. Vink vink!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0